CYP Security Regio Roeselare, Tielt, Torhout, Kortrijk, Houthulst, Ieper Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole, Camerabewaking
     +32 (0) 475 522 126
INBRAAKBEVEILIGING
TOEGANGSCONTROLE
CAMERABEWAKING
CONTACT

Diefstalpreventie, inbraakpreventie, inbraakbeveiliging

Diefstalpreventie en inbraakpreventie

 

Ongewenst bezoek van inbrekers of dieven kan iedereen missen als kiespijn. Om dit te vermijden, bestaan er heel wat tips en beveiligingsproducten. U kunt onder andere opteren voor veiligheidssloten, een brandkast, een kluis en heel wat andere oplossingen op uw huis te beveiligen. Maar we bespreken eerst enkele tips:

Kostbare spullen verbergen

Het is aangeraden om kostbare spullen te verbergen voor het oog van voorbijgangers. Indien u dit toch doet, geeft u de dief of inbreker een uitgelezen kans om zijn slag te slaan. Deze tip geldt voor zowel je huis als je auto. Zet ook geen verpakkingen van nieuwe materialen bij het huisvuil. Zo merkt de inbreker anders dat u nieuwe apparaten hebt aangekocht.

Bewoonde indruk

Geef je huis een bewoonde indruk. Hiervoor kan je vele zaken doen, zoals een lichtje laten branden, of de auto op de oprit laten staan. Laat het lichtje ook niet altijd in de gang branden, maar wissel af. Indien u op reis vertrekt, vraag dan aan de buurman om uw brievenbus leeg te maken. Een volle brievenbus is namelijk een duidelijk teken dat u er niet bent. Open en sluit de rolluiken/gordijnen regelmatig en zet uw vuilniszakken niet dagen op voorhand buiten.

Sluit ramen en deuren

Het is zeker goed dat je alle ramen en deuren sluit, ook al ben je maar even weg en is het klaarlichte dag. Maak hiervan een goede gewoonte.

Leg je sleutels veilig weg

Leg nooit je sleutels onder de deurmat of in de bloembak, iedereen weet dat dit uitgelezen plaatsen zijn waar soms huissleutels kunnen worden gevonden. Leg ze dus ergens veilig weg en verander nu en dan van opbergplaats.

Laat geen gereedschap rondslingeren

Laat nooit een ladder buiten staan, dit geeft de inbreker de mogelijkheid om hiervan misbruik te maken. Zorg er ook voor dat uw tuinhuis een veilig slot heeft, zodat de inbreker of dief geen materiaal kan stelen.

Foto's nemen van waardevolle voorwerpen

Laat waardevolle of gehechte voorwerpen fotograferen of graveren, dit maakt het veel gemakkelijker voor de politie om u verder te helpen in het geval u toch het slachtoffer van diefstal bent geworden.

Bent u op de hoogte van bovenstaande tips, maar wilt u nog een stapje verder gaan in inbraakbeveiliging? Dan bent u bij CYP Security aan het goede adres. U kunt bij ons terecht voor allerhande sleutels, brandkasten, cilindersloten, veiligheidssloten, kluizen en safes.

Ontdek hier wat u kan doen indien u uw sleutels bent kwijtgeraakt of indien u merkt dat er iemand inbreekt.

BEL CYP SECURITY OP HET NUMMER 0475 522 126 VOOR MEER INFORMATIE


CYP Security heeft jarenlange ervaring als slotenmaker en algemeen beveiligingsbedrijf Regio Roeselare, Tielt, Ieper, Houthulst, Kortrijk, Houthulst en Izegem. Bij ons kunt u terecht voor alarmsystemen, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking, brandkasten, kluizen, hotelsloten,...
Neem ook een kijkje op de website van CYP De Slotenmaker, uw partner als slotenmaker en voor bouwkundige beveiligingen.

CYP Security | Pieter Boncquetstraat 50 | 8870 Izegem (België) | Sitemap