CYP Security Regio Roeselare, Tielt, Torhout, Kortrijk, Houthulst, Ieper Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole, Camerabewaking
     +32 (0) 475 522 126
INBRAAKBEVEILIGING
TOEGANGSCONTROLE
CAMERABEWAKING
CONTACT

wat te doen bij ... ?

Bij verlies of diefstal huissleutels.

Vaak is de opluchting groot als uw verloren sleutels weer boven water komen. Het vernieuwen van uw voordeurslot lijkt dan niet nodig, maar sta er ook bij stil dat onbeschermde sleutels eenvoudigweg zijn te kopiëren !!! Met alle nare gevolgen van dien. Alleen wanneer er spake is van gecertificeerde sloten of cilinders is de kans nagenoeg nihil op misbruik.
CYPSECURITY heeft eigen profielen en eigen sleutels met veiligheidscertificaat zodoende er 100% veiligheid is naar het kopiëren van sleutels en veiligheid naar cilinder toe.

Inbraak. Indien U merkt dat er iemand inbreekt

Indien u in de woning een verdacht persoon hoort of ziet, dan volstaat het dikwijls om het licht aan te steken en eens te roepen, de meeste inbrekers worden hierdoor afgeschrikt!
Als u in contact komt met een inbreker:
- Probeer kalm te blijven.
- Doe wat de inbreker vraagt.
- Maak geen onverwachte bewegingen en probeer niet de held uit te hangen.
- Geef de inbreker de mogelijkheid tot vluchten.
- Observeer de inbreker: gestalte, kledij, kleur van haar en ogen, specifieke lichamelijke kenmerken. Zo kan u later aan de politie een goede beschrijving geven.

Indien U in Uw woning een inbraak of diefstal vaststelt

Bijna onnodig om te vermelden dat U ondanks de schrik alles onberoerd laat. Bel indien mogelijk bij buren, of als U in het bezit bent van een mobiele telefoon, het politiebureau (klik hier voor de juiste telefoonnummers). De kans dat het gaat om een herkenbare inbraaksituatie vergroot de kans aanzienlijk dat uw gestolen eigendom weer terug gevonden wordt. Ook is het zeer belangrijk om te controleren of er reservesleutels of misschien wel sleutels van de buren of familileden zijn meegenomen. Vergeet niet dat een eventuele link naar deze of gene vaak makkelijker te maken is dan U denkt.

Ontbreekt bij u het veiligheidsgevoel? Dan opteert u misschien best voor een alarminstallatie of een brandkast om uw waardevolle documenten in op te bergen.

Ontdek hier de diensten van CYP Security of contacteer ons.


CYP Security heeft jarenlange ervaring als slotenmaker en algemeen beveiligingsbedrijf Regio Roeselare, Tielt, Ieper, Houthulst, Kortrijk, Houthulst en Izegem. Bij ons kunt u terecht voor alarmsystemen, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking, brandkasten, kluizen, rookmelders,...
Neem ook een kijkje op de website van CYP De Slotenmaker, sleutelmaker regio West-Vlaanderen.

CYP Security | Pieter Boncquetstraat 50 | 8870 Izegem (België) | Sitemap