CYP Security Regio Roeselare, Tielt, Torhout, Kortrijk, Houthulst, Ieper Inbraakbeveiliging, Toegangscontrole, Camerabewaking
     +32 (0) 475 522 126
INBRAAKBEVEILIGING
TOEGANGSCONTROLE
CAMERABEWAKING
CONTACT
   HOME   |   ALGEMEEN   TOCA   |   BION   |   HOTELBEVEILIGINGEN
Toegangsbeveiliging TOCA

     Algemene toegangscontrole CYP Security
                   

Toegangscontrole en toegangsbeveiliging

Wat is Biometrie precies?

Biometrie is een hoogtechnologische toepassing, gebaseerd op lichaamsfuncties (vingerafdruk, iris, hoofd, gelaat, handen, stem, ...), zodat de belangrijkste toepassing van biometrie de biometrische beveiliging is.
Biometrische beveiliging is dus de verzameling mogelijkheden die de wetenschap (biometrie) combineert met de technologie (hightech).

Maar wat met de producten zelf? Zijn ze betaalbaar? Wie gebruikt ze? Wat kunnen ze?

Hier zijn een aantal antwoorden en toepassingen van de biometrie en biometrische beveiliging:

We onderscheiden 2 soorten beveiliging : Toegangscontrole en Toegangsbeveiliging.

1. Toegangscontrole is als de biometrie kan waarnemen WIE, WAT, WANNEER heeft gedaan. Een voorbeeld: Dirk heeft de voordeur geopend om 9.07u. Waarom dit belangrijk kan zijn? Wel, Dirk hoeft misschien pas om 9.30u te arriveren en komt vroeger werken: mooi. Of Dirk moest om 9.00u al beginnen en is weeral eens te laat. Of Dirk is blijkbaar in het weekend langsgeweest op kantoor. Of Dirk is om 8.00u begonnen en ging om 9.07u al buiten voor een sigaretpauze...

Toegangscontrole via biometrie kan ervoor zorgen dat u altijd kunt REGISTREREN WIE WAT WANNEER heeft gedaan, met
zekerheid dat het die persoon was, door zijn of haar unieke biometrische gegevens. Want mogelijk kunt u een deur enkel openen door met uw vinger op een knop te drukken, die uw vingerafdruk daarna registreert.

2. Toegangsbeveiliging: biometrie zorgt ook hier voor verschillende vormen van toegangsbeveiliging: fysiek (lichamelijk) en cryptisch (bv computers)

De bedoeling van biometrische beveiliging is om omslachtige systemen (paswoorden, login's, codes en badges) te vervangen door iets dat u niet kan verliezen, vergeten of laten stelen: uw lichaamskenmerken.

Maar bestaat er ook zoiets als biometische beveiliging die voor IEDEREEN "toegankelijk" en betaalbaar is ? Ja
!

Naast gewone toegangscontrole, biedt CYP Security ook hotelbeveiligingen aan.

Bij CYP Security kunt u terecht voor allerhande alarmsystemen en andere vormen van toegangsbeveiliging en toegangscontrole. Contacteer ons voor meer informatie.


CYP Security heeft jarenlange ervaring als slotenmaker en algemeen beveiligingsbedrijf Regio Roeselare, Tielt, Ieper, Houthulst, Kortrijk, Houthulst en Izegem. Bij ons kunt u terecht voor alarmsystemen, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camerabewaking, brandkasten, kluizen, rookmelders,...
Neem ook een kijkje op de website van CYP De Slotenmaker, uw partner als slotenmaker en voor bouwkundige beveiligingen.

CYP Security | Pieter Boncquetstraat 50 | 8870 Izegem (België) | Sitemap